Lejeboliger i Odense hvor kæledyr er tilladt

By | 11. januar 2016

I dag har jeg kigget nærmere på steder og udlejere med lejeboliger i Odense, hvor det er muligt at flytte ind med sit kæledyr.

2 rækkehuse i Odense SV

I øjeblikket er der 2 rækkehuse til leje hos Civica i Odense SV. Civica er en almennyttig boligforening.

Her er det tilladt at have én kat og én hund.

Du kan læse mere om de ledige rækkehuse og selve afdelingen herunder.

Rækkehus 1: Et 4 vær. rækkehus på 88 m2 til 6.418 kr. i månedlig husleje og et depositum på 14.800 kr. Læs mere om rækkehuset og se billeder af området her.

Rækkehus 2: Her er der tale om et større rækkehus på 100 m2, men kun med 3 værelser. Huslejen er også lidt højere: 7.169 kr. og depositum er på 15.800 kr. Se mere her.

For at komme i betragtning til boligerne, skal du kontakte Civica på Tlf: 63 133 133 eller 63 125 100.

Stuelejlighed i Odense SØ

Denne lejlighed ligger i et grønt område, tæt på skoven, som er dejligt, både hvis du har en hund eller lader din kat gå frit udenfor. Rent geografisk ligger den ca. 4 km fra Odense centrum.

Det er en 3v lejlighed der som sagt ligger i stueetagen og er lys og indbydende, med højt til loftet – helt bogstaveligt.

Huslejen ligger på 9.323,78 kr. i måneden, så helt billig er den ikke. Til gengæld er den ret stor, af en 3 værelses lejlighed at være. Den er nemlig på 120 m2.

Husdyr er tilladt, men du skal stadig sørge for at aftale det med DEAS.

Hvis du er interesseret i at læse mere om afdelingen og se billeder af både området og det indvendige af lejligheden, kan du gøre det her. Det er også herfra, du kan søge ansøge om at leje boligen.

Villa til leje i Odense C

Måske er du ikke interesseret i at bo i lejlighed, men har brug for at leje et hus med egen have. Så kan det være, at denne villa er noget for dig.

Den ligger centralt i Odense, dog stadig i et roligt boligkvarter, tæt på skole og indkøb.

Husdyr er selvfølgelig tilladt – ellers ville den ikke være med her på listen.

Inde i huset er der 3 værelser og en stue. Huslejen er på 8.900 kr. og du skal betale et indskud på 23.700 kr.

Desværre kan jeg ikke give dig nogen kontaktoplysninger, da huset er sat til leje gennem Boligportal. Til gengæld kan du få et billigt abonnement på 9 kr. for 4 dage. Du skal bare huske, at afmelde dig inden der er gået 4 dage, for ellers kommer du til at betale omkring 400 kr. for abonnement i de næste 2 måneder. Du finder flere oplysninger og billeder af det udvendige af huset og haven her, hvor du også kan kontakte udlejeren, hvis du er interesseret i at få en fremvisning.

Central lejlighed i Odense

Lejligheden ligger på Schacksgade, ikke langt fra grønne områder i Munkedammen, så du kan gå en god tur.

Det er kun tilladt at have kat i lejligheden, og det skal først aftales med udlejeren.

Denne lejlighed er også fundet på en boligside, hvor du skal være registreret som medlem, for at få kontaktoplysningerne, så der er desværre heller ikke kontaktoplysninger her.

Du kan læse mere om lejligheden her, hvor du også kan se billeder af ejendomme udefra.

Har du fundet en lejebolig her, du er interesseret i, så kontakt udlejeren så hurtigt som muligt. Attraktive lejeboliger med husdyrtilladelse forsvinder hurtigt, for det er ikke let at finde lejeboliger der tilladeder husdyr.

God boligsøgning!