Boligsider for kæledyrsejere

Her er en oversigt over boligsider, hvor du kan søge lejeboliger med kæledyrstilladelse.

HusdyrTilladt.dk
Populær boligside der udelukkende indeholder lejligheder, huse og værelser med tilladelse til at holde hund eller kat. Du kan løbende få besked, når der kommer en ny lejebolig med på listen, som passer til dine boligønsker og budget.

Lejebolig.dk
Her er der en del lejeboliger, hvor du må have kæledyr. Du finder frem til disse lejeboliger, ved at markere det nederst i søgeformularen.

Den Blå Avis
Den store fordel ved Den Blå Avis’ boligsektion er, at det er gratis at kontakte udlejere. Til gengæld er mange af annoncerne fra eksterne partnere. Det betyder, at man skal kigge en del boliger i gennem, før man finder lejeboliger fra selve Den Blå Avis, hvor det er gratis at kontakte udlejere.

Boligportal.dk
Boligportal er en populær side blandt udlejere. Derfor er der oftest en god mulighed for at finde lejeboliger med husdyrtilladelse.

Men i din boligsøgning, hvor du leder efter lejeboliger, må du heller ikke glemme, at oprette dine egne boligannoncer, hvor du gør opmærksom på at du søger bolig.

For mange udlejere vælger at kontakte lejere direkte, i stedet for at sætte deres bolig til leje. Grunden er simpel: De kan hurtigt blive bombarderet med henvendelser fra boligsøgende kæledyrsejere. Isæt hvis boligen i sig selv også er attraktiv, ikke kun på grund af faktummet, at det er tilladt at holde husdyr, men også en god beliggenhed, lav månedlig husleje og/eller indretning eller at der er egen altan eller have til boligen.